Sabadell… Sant Just Desvern….Abús de poder dels governs locals socialistes

Fa uns mesos, l’alcalde de Sabadell, el socialista Manuel Bustos, va intentar criminalitzar alguns sectors de la joventut local. La notícia va sortir a diversos mitjans de comunicació i va tenir molt de ressò, sembla ser que per les actituds poc democràtiques de l’alcalde. La dedicatòria d’un gol del jugador del Barça, Oleguer a un jove sabadellenc que havia patit directament l’acció repressora, encara va donar més rellevància a la informació. En unes declaracions, Oleguer, veí de Sabadell, va denunciar públicament aquests intents de criminalització i abús de poder del govern municipal sobre els joves.

Paral·lelament aquests fets, molt a prop de Sabadell, en la comarca del Baix Llobregat, uns joves de Sant Just Desvern també patien aquest abús de poder d’un govern socialista. Fins al punt, que la regidora d’urbanisme, Anna Hernández posava una querella a dos joves ecologistes per oposar-se a la manera de fer del govern municipal en la protecció de la Vall de Sant Just.

Aquesta informació, ha passat desapercebuda en la majoria dels mitjans de comunicació. I és que l’Anna Hernández és dona de l’actual ministre d’Energia i número ú del PSC, Sr. Montilla.

Ara bé, quan la Jutge de Pau crida als dos joves en un acte de reconcialició, l’Anna Hernández no és presenta i la Jutge, sembla ser que els hi comenta que havien fet enfadat a la regidora. La jutge és la mainadera de la filles del matrimoni socialista. Com son les coses.

A hores d’ara sembla ser que la querella s’ha retirat, penso que s’havien adonat de la relliscada. Tot i així, el silenci informatiu ha estat una passada en aquest afer. Aquests joves no han tingut la sort de tenir un jugador del Barça que els hi dediqui un gol, mentre tenien la querella a l’esquena. Sé que ho han passat malament, però això a la família Montilla no els importa, ja que no s’ha assabentat ningú.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.