L’única notícia remarcable serà la dissolució del Parlament

Les disfuncions del tripartit han deixat de ser notícia i estaria bé que els mitjans de comunicació deixessin de remarcar els diversos conflictes que es generen cada dia al si del govern. Dia si, dia també llegim que un o altre amenaça en trencar perquè no es compleixen els acords del Tinell. Tot plegat sembla joc de nens petits.

I és que la política del Principat ha esdevingut un joc d’interessos partidistes que miren més als seus electors potencials que al conjunt de la ciutadania.

Per no haver, no n’hi ha un projecte global de país, d’aquí ve que les diverses conselleries vagin perdudes en definir les línies d’actuació. D’aquí ve que es generin tantes contradiccions i tants embolics. No, només és un problema de manca de cultura, per que fa al govern de coalició, ja que hi ha una manca de confiança, és també un problema d’ineficàcia.

[@more@]

Si en lloc de practicar-se un periodisme de declaracions i contradeclaracions, es fes un periodisme d’investigació, ens adonaríem del caos que existeix actualment al si de l’Administració. Es veu que hi ha un desgavell total.

Hi ha conselleries, on funcionaris que van apostar per aquest govern se n’adonen de la inaptitud política dels consellers i la respectiva colla de càrrecs de confiança.

Per això, si al principi em dit que els conflictes del tripartit han deixat de ser notícia, si us plau, no expliquem tampoc les tasques de govern, ja que pot ser demanaríem exiliar-nos a un altre país.

Per tant, l’única notícia remarcable serà la dissolució del Parlament. Comencem de nou a veure que passa, però exigint una política global de país: Cap on anem, què volem, amb qui, com ho farem…?

I també exigeixo un periodisme que no es quedi només amb les declaracions dels polítics, sinó que investigui i que tingui en compte que les notícies no només es generen a la plaça de Sant Jaume, sinó al conjunt del país.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.