Som una comunitat lingüística i cultural a Internet, malgrat la premsa provinciana

Amb la llengua com a senyera som independents. Ho hem assolit, hem reunificat la nació virtualment. Sota el domini CAT, la nació catalana existeix. Ara només ens queda omplir de contingut el què això representa per anhels d’Independència i justícia social del nostre poble.

Aquesta petita gran victòria és sobretot un triomf de la societat civil, del moviment associatiu, però entès com un grup de persones (reduït) que creuen amb una idea i la porten fins al final amb totes les seves conseqüències i quan han assolit el seu objectiu l’ofereixen al país perquè celebri el triomf.

El grupet que ha portat la iniciativa ha comptat amb el suport de tots nosaltres, però han estat ells, els que han conduït el procés i en moltes ocasions s’han trobat sols davant els problemes que s’han sorgit, que han estat molts, però la seva constància no els ha fet defallir.

Celebrem aquesta petita gran victòria com a poble que necessita celebrar victòries, ja que sempre va reben, però els veritables triomfadors són els del col·lectiu PuntCat. Això ho hem de tenir molt clar.

El què hem sap greu, molt de greu, és que els mitjans de comunicació no hagin valorat prou el que aquest triomf significa pel país. Estan més preocupats per l’estatutet, per les discrepàncies sobre la prostitució… Ho dic, per què avui la notícia més important és el volum de registres del domini Cat, tot la resta és secundari. Però tenim la premsa que tenim, una premsa provinciana o si no mireu la portada d’El Periódico.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Som una comunitat lingüística i cultural a Internet, malgrat la premsa provinciana

  1. Cyric diu:

    ara cal aguardar un temps per veure com funciona el .cat arreu dels ppcc: és de suposar que en catalunya serà molt valorat, però… i al país valencià? i a les illes? i a la resta?

  2. JosepArnau diu:

    La independencia virtual ja la tenim, ens queden uns quants mes passos per la plena llibertat.

  3. cotlliure diu:

    Ja podem entrar a l’avui amb el domini CAT

Els comentaris estan tancats.