El “cabreig” i la decepció s’ha de manifestar també a les votacions

Demà hi haurà una mostra cívica d’autoafirmació nacional, no tinc cap dubte d’això. Se sortirà al carrer, entre altres raons, pel cabreig i la decepció que han generat els nostres polítics. Ara bé, després de la mani ens adonarem que no tenim dret a decidir, perquè els mitjans de comunicació i ERC hauran manipulat la filosofia d’aquesta mobilització al reconvertir-la amb un gran acte en defensa de l’estatutet aprovat el 30 de setembre pel Parlament de Catalunya.

[@more@]

És per això que l’única resposta valida en aquests moments, més enllà de mobilitzacions puntuals, és que aquest cabreig i decepció, s’exerceixi també a les properes votacions i al referèndum de l’estatutet. Aquest estat de malestar sociològic, d’independentisme sociològic s’ha de visualitzar d’alguna manera i les manifestacions no acaben de ser l’escenografia perfecta.

A les eleccions, si no tenim una opció clara independentista, hem de practicar el vot nul. Pel que fa al referèndum cada dia que passa veig més clara l’opció també és la del vot nul.

Aquest cabreig i indignació s’ha de materialitzar d’alguna manera, perquè ningú el pugui manipular. No podem anar al remolc d’opcions que després s’obliden dels anhels de llibertat del nostre poble.

No fem com els botiguers del meu poble (Sant Just Desvern), que estant indignats amb els socialistes des de que van assolir al poder municipal, però sempre els acaben votant. I això ho puc demostrar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El “cabreig” i la decepció s’ha de manifestar també a les votacions

  1. 61 diu:

    Molt ben dit! Si ens limitem a queixar-nos, però després els votem, tenim el que ens mereixem. (Com els del barça quan van votar en Gaspart)

    I no s’hi val a dir que no hi ha alternativa. Si els polítics sabéssin que quan no fan el que el poble vol s’els castiga, ja es cuidarien de tenir el poble content.

Els comentaris estan tancats.