Ni aquest ni cap estatut, voto per la Independència. Poble català posa’t a caminar

No cal esperar més, ni fer més grans discursos, penso que ja s’ha dit tot el que s’havia de dir sobre els estatutets. Com els polítics de l’arc parlamentari i mitjans de comunicació es necessiten mútuament aquests dies per justificar la seva existència jugaran per veure qui la diu més grossa i els altres per tenir la primícia, si entre mig no surten més filtracions que ataquin a uns i altres. Amb aquest circ de mones com a fons, els que nos ens creiem res d’aquest món anomenat oficial hem d’anar fent la nostra.

I la nostra passa per potenciar la campanya del vot per la Independència en el referèndum del 18 de juny. És una campanya engrescadora, d’aquelles de la imaginació al poder, perquè trenca esquemes i per primera vegada l’independentisme en molts anys llança una iniciativa que s’avança als esdeveniments, és a dir, que no anem a remolc de ningú ni de res.

[@more@]

Una campanya sorgida al si de la xarxa, entre persones que no s’havien conegut mai presencialment i que allò que els uneix són els anhels de llibertat del nostre poble. Una campanya on l’independentisme pot marcar la pauta de la seva tasca.

Sense menysprear qualsevol altre idea generada per l’independentisme per donar una resposta clara i contundent a la manera de fer de la política anomenada oficial i als diferents pactes estatutaris, estic convençut que el vot nul que es proposa amb la papereta de Voto per la Independència farà trontollar els esquemes oficials.

Només cal teixir el país perquè el poble català se n’adoni de la existència de la campanya. Cal estendre la proposta arreu i posar-s’hi a treballar.

Els que portem anys en aquesta llarga lluita per assolir la independència haurem de rescatar de l’oblit aquella Marxa per la Llibertat que tant ens va unir en aquells moments, quan els líders de la resistència antifranquista començaven a trair al poble per assolir un xic del patís anomenat democràcia espanyola. I com els temps no han canviat gaire, trec de la caixa dels records aquell lema de Poble català posa’t a caminar

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Ni aquest ni cap estatut, voto per la Independència. Poble català posa’t a caminar

 1. Marc diu:

  Certament la campanya és engrescadora, original i innovadora però jo li veig 2 problemes.

  -Si els resultats son molt negatius donarem un munt d´arguments als no independentistes que això de la nostre lluita és cosa de 4 “bojos”

  -Els nuls no ajuden a tombar l´estatut mutilat.

  Tot i aixó, com que no hi ha cap opció perfecte pel meu gust, em plantejo molt seriosament votar nul.

 2. Vilalta diu:

  Per desgràcia només el PP (dels partits parlamentaris) demanarà el NO; per tant el NO no pot guanyar. Cal doncs demanar el Vot Digne contra l’Estatut NUL.

  Una altra cosa seria que ERC demanés el NO; aquest no + el del PP + el de l’EI + el de rebotats diversos podria tombar l’estatutet. Amb la perspectiva de que ERC acabi demanant un SÍ “crític” (desgràciadament per al país) l’EI no pot sumar “nos” que es visualitzarien com a vots espanyolistes.

  Amb aquest panorama cal reforçar el vot nul!!

 3. cotlliure diu:

  ERC demanarà el sí crític, ja ho està preparant. Ara bé, demani el que demani, m’inclino pel vot nul.

Els comentaris estan tancats.