Els estatutets han posat en evidència el conflicte nacional que tenim amb Espanya

L’Oriol Junqueres diu en un article a Vilaweb que: “I el fet cert és que tenim molta sort, perquè tot aquest procés estatutari ha posat en evidència el conflicte nacional entre Catalunya i Espanya. Un conflicte que per a les classes treballadores del nostre país és, també, una causa de justícia social. I ara som més que mai aquells qui ja no s’alimenten amb molles…, aquells qui volem el pa sencer.

La manifestació del 18 de febrer va demostrar que ‘res no podran contra un poble alegre, unit i combatiu’. Va demostrar que estem en disposició de construir una majoria social, que ens condueixi al nostre alliberament nacional. I el dia que siguem una majoria social, guanyarem a les urnes allò que ens van arrabassar per la força i ens neguen per egoisme. I aquell dia veurem clar que, de la mateixa manera que el dret de la vida no és negociable, la independència no es demana, sinó que es proclama i es defensa.”

Llegiu tot l’article: Oriol Junqueras: ‘Nosaltres volem una constitució’

El que cal és canalitzar tot el procés, és a dir, posar fil a l’agulla, amb referents clars i sense embuts. És una tasca col·lectiva, l’únic protagonista el poble de català.

Un primer pas demostrar els nostres anhels llibertat és votar per la Independència

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Els estatutets han posat en evidència el conflicte nacional que tenim amb Espanya

  1. ronals diu:

    Sí, però… Però ens queda un camí molt molt molt llarg.

Els comentaris estan tancats.