Joan Puigcercós, el Dr. Jekyll i Mr. Hyde de la política catalana

De corredor de curses atlètiques a diputat al Parlament espanyol amb un cert síndrome d’Estocolm, però corredor en el fons. Un gran corredor de llargues distàncies. Amb una gran resistència i sap atacar quan és el moment. Va avançar al Colom i la Rahola, i ara està esperant el moment per desbancar al Carod. No te presa en fer-ho i espera el moment com el gat que observa amb paciència la presa per evitar un desgast excessiu d’enèrgies no sigui que arribat el moment s’esvaeixi.

A Madrid desperta passions entre els joves i les joves nacionalistes (llegiu socialistes) que no el consideren català i escolta a dojo aquella frase típica “pareces que no seas catalan”. I no és per les convidades que fa, sinó per la seva reinserció a la Espanya de los pueblos, tot i que els del PP no se l’acaben de creure. Ara bé, somriu al “talante” de Zapatero i Pérez Rubalcaba.

Pragmàtic a Madrid, però idealista en el bressol del país, el lloc on va néixer, i on exalta als joves independentistes per assolir la plena sobirania.

[@more@]

Dues maneres d’ésser que el converteixen en el Dr. Jekyll i Mr. Hyde de la política catalana, però una de les dues és la que observem mediàticament i és la més creïble de totes.

És aquella que demana al lendakari que s’oblidi de provatures estranyes i que accepti la via catalana. És aquella que demana el Sí crític al projecte d’estatutet o millor dit no s’ha de votar No. És aquella que col·labora a gestionar Espanya. És aquella que pacta amb el Montilla. És aquella que parla d’equidistància… I és aquella que parla de nous escenaris postelectorals

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Joan Puigcercós, el Dr. Jekyll i Mr. Hyde de la política catalana

  1. donot diu:

    Jo també sóc de bressol… el poble és petit i tot se sap….

    Jo penso que tan sols és un xitxarel•lo… I crec que últimament corre més del que ha fet mai i s’està desgastant massa….

Els comentaris estan tancats.