Jo també vull un estat propi! (II). Els cinc aprenents de bruixot a l’Àgora

Els cinc aprenents de bruixot han comparegut aquest vespre a l’Àgora. Dos d’ells han demostrat que són gats vells en aquest tipus de debat, em refereixo al Medi i al Zaragoza. Mentre en Medí afilava les ungles perquè la conjuntura jugava al seu favor davant la crisi que està patint el PSC-PSOE, en Zaragoza ha actuat amb prepotència i hipocresia seguint la línia PSOE. El pobre Guillot que volia centralitzar el debat ha quedat ofegat. El més aprenent de tots, en Xavier Vendrell volia posar-se medalles, d’un combat que ERC ha perdut per punts des de que iniciar la legislatura. I el Vendrell del Pp ha mirat d’arreplegar els plasts trencats.

Tot plegat ha estat patètic, I el que és més greu, tots aquests aprenents a bruixot són els que més o menys dissenyen les polítiques dels seus líders, pel que fa a la guerra de declaracions que tan ens té acostumbrat el món mediàtic. Són aquells que editen certs documents que després la premsa recull com a primícies o fan córrer falsos rumors i porten als periodistes de bòlit.

Quina trista lliçó ens han donat i és que el cartell de la nit, per defecte, ja ens donava quin seria el desenvolupament de l’escena. Històries per a dormir.

Jo també vull un estat propi! On no n’hi hagin de bruixots ni molt menys d’aprenents.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.