Jo també vull tenir un estat propi (V) per resoldre el conflicte nacional (2)

Per assolir-ho cal anar més enllà de les proclames verbals que durant la Diada Nacional de Catalunya sentirem a dojo pel país i que a hores d’ara ja estem escoltant. I és que estic desorientat o potser en tracten de subnormals. No puc entendre que militants d’Esquerra donin suport aquesta campanya quan els seus dirigents volen repetir el Pacte del Tinell, això sí, tenint més cadires al govern. Tampoc no puc entendre que després de saber en quina llengua es farà el pregó de les Festes de la Mercè, Esquerra doni suport nou alcalde. Potser sóc d’un altre món, d’un indret on si vols assolir un objectiu prens el camí més curt i no donar tantes voltes per marejar la perdiu.

[@more@]

En Pujol ho va fer malament en benefici de la convivència i això ens ha portat la perduda de consciència nacional. Va tenir por en desenvolupar una veritable política normalitzadora de la llengua, va tenir de parlar obertament de Països Catalans, va tenir por de planta cara, va tenir por que a l’ensenyament s’eduqués amb uns autèntics valors nacionals. Això sí, va fer moltes coses per la porta de serveis, però això no el defensa, ja que hauríem preferit que s’haguéssim fet les coses per la porta gran, no ens trobaríem en aquesta situació de descatalanització. Només cal anar a l’àrea metropolitana i us adonareu que no esteu al País. Però ni el tripartit ni el bipartit s’han molestat a solucionar aquesta mancança catalanitzadora d’en Pujol.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Jo també vull tenir un estat propi (V) per resoldre el conflicte nacional (2)

 1. bacus diu:

  Pujol era el Suarez de la seva Epoca, 4-8 anys i deixar les palankes del poder a uns altres. Però no 25 anys i ara surt dient que el país es troba en un encreuament…. la mare que el va parir, votar mas es la solució……. ell no te cap culp (llei de etiquetament, llei per la llengua en una botiga tenen que entendre el català però et poden respondere en svenska)

  com no la gent su empassa sense pensar i els de la opsició amb el seu programa de partit socialista andalucista

  http://bacus.blocat.com/post/5530/86864

  els 70.000 vots del PSA van al PSC, i encara que sembli extrany el PSA abosrveix el PSC i ara ens parlen de internacionalisme, de nacions seran la española amb la resta de estats-nació…

  la gent és reterdada mental fins ara han posat un presidenciable català però el programa electoral era del PSA i ara es treuen la careta però ha estat així de sempre…

  és com el Pike pot semblar molt català però que te al redera ????

  per tant la politica de educació es basa només en una cosa, que un gruix important de la gent segueixi sent analfabet o analfabet funciona (saben llegir però no ho fan).. pq així només convencent-los a ells amb el marketing habitual manarem…..

Els comentaris estan tancats.