Jo també vull tenir un estat propi (VII) per resoldre el conflicte nacional (4)

La campanya, tot i que s’acaba avui, diria que tot just acaba d’iniciar-se. I és que la fi arribarà el dia que assolirem la plena Independència de la nostra nació.

Aquesta setmana hem trencat les fronteres de l’espai territorial, hem alçat la nostra veu a la xarxa, hem internacionalitzat el conflicte. Ara només falta que ens ho creiem i iniciem una veritable tasca pedagògica al si de la nostra nació. La hem de fer nosaltres, ja que els dirigents polítics de l’arc parlamentari no ho faran. Estan més preocupats en assolir cotes de poder que refer la nostra nació, estan més preocupats en recuperar les cadires que apostar per l’alliberament nacional del nostre poble.

Voldria tancar aquest inici amb una part de la lletra d’una cançó que porta per títol “Corsica”. Tot i que està dedicada a l’illa de Còrsega, el grup de música mediterrania Remor de Mar abans de cantar-la sempre diu que hi ha un paral·lelisme amb la nostra nació:

Paradís fou de corsaris

Per imperis desitjada

No és italiana ni anglesa

Ni de França ni d’Espanya

És de la Mediterrània (Música i lletra de Remor de Mar)

I per acabar penseu: Que tot està per fer i tot és possible

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Jo també vull tenir un estat propi (VII) per resoldre el conflicte nacional (4)

  1. bacus diu:

    peja-ases es dirigeix a la vella penja ases tb pero en territori de caps-grosos………….

    http://www.asueldodemoscu.net/archivo/2006/09/pues_no_se_si_p.html

    entre borretxera +- quant el fill te més de 30 que dir..-. fillet ??¿?¿?¿ una mare és una mare pero a mataró i més de 30 la conexció es trenca,, salut i peles visca la anarkia…….

Els comentaris estan tancats.