Fem una Candidatura d’Unitat Popular a Barcelona

Ho he parlat moltes vegades en tertúlies de cafè amb les companyes i companys, algun cop ho deixat anar en aquest bloc i en una assemblea del Casal Independentista de Sants vaig defensar públicament aquesta proposta.

Cada dia que passa veig més aquesta necessitat. Dissabte passat, quan estava a la plaça Sant Jaume defensant l’Autodeterminació ho vaig tornar a dir amb a la gent que estàvem concentrats.

Barcelona ha de recollir les diferents veus de l’independentisme com a caixa de ressonància de la nació. Hem de comptar amb informàtics, arquitectes, mestres, professors, periodistes…. que vagin perfilant quin model de ciutat volem per entrar a l’Ajuntament de Barcelona. Tothom amb qui parlo veu aquesta necessitat, però no posem fil a l’agulla.

Les CUPs en molts indrets estan fent una bona feina.Una CUP a Barcelona ens ajudaria molt potenciar les campanyes arreu de la nació, sense caure en el centralisme. Això també s’ha de tenir en compte

Com visc actualment a Barcelona, però encara tinc un peu a Sant Just Desvern, estic disposat a col·labora-hi en la formació d’una CUPs a la capital de la nació

De moment hi ha alguna gent disposada a tirar-la endavant. Aviat ens reunirem i farem una pàgina web i esperem que la resta de l’Esquerra Independentista que es belluga pels barris barcelonins se sumin.

Barcelonines i barcelonins a veure si us animeu. Ja sabeu on trobar-me.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Fem una Candidatura d’Unitat Popular a Barcelona

  1. alenar diu:

    Si posar sobre la taula una proposta oberta és dividir, aleshores és millor que ens quedem a casa. On és la llibertat?
    La meva proposta no va en contra de ningú, ni m’aparto tampoc de l’EI. Tot al contrari, és una proposta ambiciosa i constructiva.

Els comentaris estan tancats.