Alguna cosa no fem bé

La mobilització de l’11 de febrer va mostrar les potencialitats que tindria la unitat de l’Esquerra Independentista. És va donar una imatge de coherència i d’organització seriosa, però no hem sabut canalitzar de moment aquesta projecció, fins al punt que en un mes i mig, hem donat un altre cop un petit pas enrera.

I és que el passat 1 d’abril, amb les concentracions que es van fer a amb molts indrets de la nació vam deixar una trista imatge, que no es corresponia amb l’èxit de l’11 de febrer.

Hem de ser exigents amb nosaltres mateixos i en tot moment posar el llistó més alt. Si amb les manifestacions de l’11 i 18 es va donar un pas endavant, amb les concentracions de l’1 d’abril haurien d’haver d’acabat fent el cim.

[@more@]

Segur que alguna cosa fem malament. Es tracta de reflexionar-hi, perquè el potencial hi és, i cada cop més. A la nació, cada cop més hi ha dones i homes disposats a vertebrar un procés d’alliberament nacional. Ho van veure a la manifestació de ll i 18, també ho veiem amb comentaris a diversos programes de TV3 i Catalunya Ràdio. És veu per Internet.

Veiem també, com la societat civil s’aplega amb iniciatives com la de vota per la Independència. O sigui que no tenim el pas barrat, sinó que bufen vents als nostre favor.

Suposo que ens fa falta una petita empenta, per acabar de creure’ns que el camí cap a la Independència és possible. Segur que ens ho miraríem d’una altra manera, deixaríem a casa vells perjudicis i aleshores teixiríem un referent per bastir tots plegats un autèntic procés d’alliberament nacional.

PS. Com he rebut algunes queixes de companyes independentistes sobre la utilització del gènere masculí en els meus escrits, voldria comentar que sempre cerco paraules neutres per evitar posar tot i totes, per posar un exemple. Ho faig així, ja que no m’agrada escriure: companys/es. Us tinc en compte i no em refereixo mai, només als homes, sinó al conjunt de dones i homes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Alguna cosa no fem bé

Els comentaris estan tancats.