La traicció dels líders, periodistes i intel·lectuals

M’ha indignat, com a qualsevol català honest del nostre país, l’empresonament injust del company de lluita Lluís Maria Xirinacs. Però els culpables del seu empresonament no són les instàncies judicials i policials que reprimeixen el nostre poble. Aquests només han executat les lleis que altres han donat suport. Em refereixo a tots aquells polítics, periodistes i intel·lectuals catalans que es pensen que la nostra nació viu en plena normalitat.

[@more@]

I encara van demanant almoïna a Madrid per obtenir un xic més d’autonomia i van qualificant d’estúpits a aquells que no pensen com ells.

M’indigna encara més que tota aquesta fauna s’indigni de l’empresonament de Lluís Mª, quan són ells els veritables culpables d’aquesta situació.

M’indigna encara més, quan tota aquesta fauna tracti a Lluís Mª de pobre home, ja que el consideren que està "tocat del bolet".

Lluís Mª Xirinacs, per sort no estàs sol. Som poquets, però mantindrem encesa la flama que penja del Fossar de les Moreres.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La traicció dels líders, periodistes i intel·lectuals

  1. Josep diu:

    Sí, segur que sóc molt més covard que vosaltres, que imposaríeu la independència a un país, el nostre, que no la vol en la seva majoria. Jo sóc el primer independentista, el primer en parlar en català a tot déu (fins i tot als nacionals a la una de la matinada, jo tot sol, quan em comentaven que no entenien el català), faig castells i porto barretina.

    Només deia que l’Estat no ho és tot, i que es poden prendre les coses d’una altra manera. Però tant se val, deïfiqueu-lo.

Els comentaris estan tancats.