TV3 no és la meva

Em reflecteix un país que no és el meu, tot i que utilitza la meva llengua. TV3 en lloc de “nacional” és una televisió provinciana, allò que no volien els “progres i republicans”. Sempre deien que calia potenciar una televisió oberta al món en contraposició a tot allò que podia fer una flaire de folklòrica i carrinclona.

Resulta que reflectir la realitat del teu país, de la teva gent, dels problemes de la teva gent, de la cultura del teu poble és fer una televisió arqueològica.

[@more@]

I parlar i parlar de les re-eleccions a la Comunitat de Madrid (primera notícia als Telenotícies del cap de setmana corresponent), de la victòria de l’Alonso (primera notícia al Telenotícies-nit (més de 10 minuts) i ara d’una nova borbona, entre altres altres, és fer una televisió moderna.

Si a Sant Joan Despí es pensa d’aquesta manera, per a mí TV3 ha mort.

Sort que encara tenim un mitjà modern, respectuós amb la diversitat i que parla del meu país i del món (des d’una òptica catalana). I a més a més ho fa en la meva llengua. Em refereixo a Vilaweb.

Felicitats companys i companyes de Vilaweb per obrir-me la finestra i saber el què passa al meu entorn més immediat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TV3 no és la meva

  1. JosepArnau diu:

    L’anterior missatge a aquest meu d’avui tambe era per a felicitar Vilaweb, s’ho mereixen i de debo.

    En quan a TVE3, el telenoticies ha passat a ser pitjor que el TVE1 i ja es dir molt!

Els comentaris estan tancats.