Només ens resta la tasca silenciosa del moviment associatiu català

La nostra nació va endavant gràcies a la tasca de moltes persones que individualment o organitzadament no defalleix. Són persones o grups que no cerquen cap protagonisme mediàtic, ni ajudes de les administracions, només volen assolir petites grans victòries pel país.

És en aquesta línia silenciosa que la nostra nació va endavant, tot i que anem a 10 km/h, però anem. Allò que és veritablement important és poder anar-hi, anar-hi i anar-hi.

Sempre he confiat en aquesta tasca silenciosa però molt efectiva. I així ho he anat reflectint en els meus escrits. És per això, que no estic gens preocupat pels esdeveniments d’aquests dies, ni molt menys frustrat.

Continuaré amb la meva tasca silenciosa, potser avui serem 3 i demà 2, però més endavant, potser arribarem a 1000.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Només ens resta la tasca silenciosa del moviment associatiu català

  1. Raül diu:

    Amb aquest estatut ens jugavem 25 anys del nostre futur. Millorar l’estatut era millorar l’educació dels nostres fills, augmentar el pressupost de sanitat, millorar infraestructures, treure peatges, millorar les comunicacions baixant preus d’ADSL amb una empresa pública, fer que l’aeroport de Barcelona estigues connectat amb el món i no amb Madrid, millorar el finançament dels municipis i que no s’hagin de vendre terres per especular, millorar les universitats i la investigació.

    Fer un salt endavant real.

    Ara …. Votar NO a aquesta ocasió perduda

Els comentaris estan tancats.