La lluita d’una escola contra el tripartit

Fa mesos que l’Escola Montserrat de Sant Just Desvern fa tot el possible per evitar el trasllat al costat de la B-23, en un edifici, conegut pels santjustencs com el búnker, sense finestres a llevant, on a la falta de sol s’uneix la contaminació acústica, superior als 60 decibelis.

L’escola es troba ubicada des de fa 84 anys al centre del poble, però és veu que fa nosa pels projectes urbanístics del govern municipal format pel tripartit. Es vol dur a terme un ambiciós projecte, tot i el secretisme de l’Ajuntament, amb l’objectiu que Sant Just Desvern deixi de ser poble, que ja no es progre, i esdevingui ciutat. L’eslògan promocional del tripartit local: “Sant Just Desvern, pobleciutat”.

Pares i mestres s’estan mobilitzant per evitar el trasllat de l’escola amb el lema “Ens quedem”. Han recollit signatures, més de 1.200. Ha expressat les seves reivindicacions a diverses emissores de ràdio i mitjans de premsa escrita. També utilitzen la xarxa per denunciar les pretensions municipals i del Govern.

Des d’aquestes pàgines vull expressar tot el meu suport aquesta lluita, perquè la considero molt raonable i m’identifico totalment amb les seves argumentacions.

Però millor que siguin ells que ho us facin còmplice d’aquesta lluita. Aneu a “Ens quedem a la millor Escola”

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La lluita d’una escola contra el tripartit

  1. Marc diu:

    Jo els ecosocialistes i els socialistes no els suporto. El problema d’ERC és que no té molt on escollir; entre uns i altres…

Els comentaris estan tancats.