Una lliçó de lleialtat amb el país

La nostra força encara no es pot mesurar en vots, però un altre cop el món associatiu ha estat a l’alçada de les circumstàncies. Hem sortit al carrer sense por, sense pensar si seriem quatre o mil. Ho hem fet per lleialtat a una nació que no ha perdut mai l’esperança d’assolir de nou la plena llibertat.

I ho hem fet al marge dels partits polítics, al marge de les seves empreses publicitàries, sense ni un euro, quasi sense publicitat i amb la marginalització que ens han fet els mitjans de comunicació.

Ho hem fet sense comptar amb la majoria dels 16% de votants que diuen identificar-se amb la reunificació del país i amb els seus anhels d’Independència.

La manifestació d’ahir ha d’ésser un referent, el punt de partida per organitzar-nos per assolir espais de poder popular. Espais que han de servir per refer el teixit social del nostre poble i escampar com a una taca d’oli el procés d’alliberament nacional.

S’han acabat les històries dels estatutets i de segones transicions, ara hem de caminar cap a la ruptura.

Ahir es va iniciar el camí rupturista i amb la campanya del vot nul de qualitat hem de donar un nou salt en el nostre d’alliberament nacional.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.