La morbositat d’alguns periodistes i dels mitjans de comunicació

“No hi va haver incidents” a la manifestació del passat dissabte, destaquen els diaris, com si la norma fos el contrari i una bona manifestació hagués d’acabar a hòsties, que ja se sap que la gent de mala vida… Així, i per via miraculosa, la manca de notícia esdevé notícia destacada.

Està vist que alguns periodistes i mitjans cercaven marro, per això quan van llegir les cròniques d’agències ens van adonar que la mobilització no mereixia cap mena de tractament especial. No havia passat res i els convocants no representaven a ningú, no tenien cap mena de representació a les institucions

Tinc experiència de com es valoren aquest tipus d’esdeveniments a les redaccions i em sap molt de greu que es tingui aquest concepte de tot allò que no és ERC.

[@more@]

Fins i tot, ja m’esperava que els companys a sou d’en Sellarés no diguessin res de manifestació, ni tan sols una petita crònica. Han tancat files en defensar el que és indefensable, l’estratègia d’ERC, i per evitar l’enfonsament s’han posat al darrera de la mobilització del 18 de febrer.

Esta vist que hem de cremar banderes i trencar vidres, però no caurem en aquesta provocació, per això vull felicitar als organitzadors de la marxa de l’11-F. El servei d’ordre va actuar correctament en tot moment.

Diguin el que diguin en alguns blocs, de les persones que erem dissabte a la plaça de la Universitat aniria amb ells a defensar la Independència i ho demostraríem amb la campanya del vot nul, en canvi no puc dir el mateix amb la majoria de persones que vagin a la manifestació del 18. M’agradaria equivocar-me i si m’equivoco vol dir, que estem molt a prop d’assolir la independència, que és el que vull.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La morbositat d’alguns periodistes i dels mitjans de comunicació

  1. també em voldria errar, i molt!

Els comentaris estan tancats.