No ens creiem que podem assolir la Independència

I això que som una minoria molt més gran de la que reflecteixin els diversos mitjans de comunicació. La qüestió és que els periodistes ja no trepitgen el carrer i molt de nosaltres han abandonat el compromís de ls lluita per esdevenir uns simples espectadors de la política.

Per això, la lluita per la Independència s’ha convertit per uns quants en un simple joc de infantesa, pintades i a vegades s’ha llançat algun còctel molotov. Ja sé sap que quan un és jove fa bestieses. Aquesta és la imatge que va donant l’independentisme al si del moviment (i amb una exteriorització de quatre arreplegats). No s’ha entès que la lluita per la Independència és un compromís social a llarg termini per consolidar-se durant el procés d’alliberament nacional. Per això l’agitació per la simple agitació ens porta a la frustració, a l’abandonament de la lluita i fins i tot a l’aillament.

No dic que no s’han de fer manifestacions ni agitació, sinó que cal mesurar les nostres forces per treure el major rendiment possible. I més en uns moments que cal configurar escenaris per difondre el missatge de l’Esquerra Independentista. I és que em nego a acceptar que siguem una simple minoria

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a No ens creiem que podem assolir la Independència

Els comentaris estan tancats.