Crida a la revolta, voteu en contra de la tortura

La democràcia, millor dit el sistema de partits, ha arribat tard i diluïda al sud de l’Albera. Quan el sistema fa aigües a tot arreu, aquí l’arrepleguem com a mal menor, però hem copiat la part més negativa. Hem copiat la corrupció, el despotisme il·lustrat, el servilisme, l’ostentació de càrrecs, la prepotència, l’analfabetisme cultural, les mentides, el cult a la imatge, la mediocritat dels missatges… I és que si aixequessin el cap els clàssics de la Grècia Antiga es suïcidarien de la manca de categoria política de l’arc parlamentari del Principat, de la resta de la nació i d’Espanya.

No se’n salva ningú, ja que quan s’entra en aquest engranatge i s’accepta aquest joc la integrat de persones deixa molt de desitjar. Quan veus que des dels Ajuntaments, els polítics en lloc de defensar els interessos dels ciutadans defensen els interessos de les immobiliàries quedes atordit. Si això passa a petita escala, que passarà al govern d’una generalitat sotmesa a l’estat?

[@more@]

La política s’ha convertit en un modus operandi per moltes persones amb orientacions d’esquerra i dreta, espanyolista, regionalista o pseudoinpendentista. S’ha professionalitzat una tasca que hauria de ser compromís vers a la ciutadania, siguin el que siguin els ideals que defensin. És incomprensible que aquesta gent vulguin viure tota la vida de la política quan aquesta hauria d’esdevenir un acte de servei.

En aquests termes, no m’estranya que l’independentisme sigui considerat com a un acne juvenil o que la revolució sigui una cosa de nens, perquè quan es fan grans se n’adonen que es viu molt bé dient bestieses als mítings i son adulats per una gran massa que no sap ni contesta, només vota i paga hipoteques, i mentre ho pugui fer ja li va bé tot sistema.

Ja sé que pitjo fora de text i que em quedaré sol, però com no combrego amb tot aquest espectacle, prefereixo tenir encara aquella il·lusió de jove de voler transformar la societat, i la tinc als meus 50 anys i per aquesta raó faig una crida a la revolta amb un somriure i un clavell, perquè tinc ganes de viure i veure la Independència del meu país. I me’n vaig al company misteriós del Cat a passejar-me pel país a retrobar-me encara amb aquells espais verges abans que vingui una excavadora.

Faig una crida a la revolta per acompanyar a l’home misteriós del Cat.

Faig una crida a la revolta per votar, l’ú, en contra la tortura per estar a prop dels companys i companyes de Torà.

Faig una crida a la revolta per assolir la plna independència com a nació, dibuixar un territori més sostenible i comptar amb unes relacions humanes més solidàries

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Crida a la revolta, voteu en contra de la tortura

 1. Vilalta diu:

  Des de Torà, gràcies pel suport.

  El comentari només és per a afegir que tothom que vulgui votar contra la tortura pot trobar les paperetes al web http://www.justiciatora.net

 2. Favier diu:

  Si mireu lea dades electorals sembla que els vots nuls i els blancs s’han disparat respecte al darrera contesa autonòmica damunt.

  No dic pas que sigui tots vots contra la tortura, però algun n’hi ha.

  Salut

Els comentaris estan tancats.