Aquí no passa res, no es mou ningú… Montilla i Carod, dimissió!!

En un país suposadament normal, amb uns mitjans de comunicació preocupats i identificats per l'esfera pública, s'hi hauria promogut una campanya de dimissió per les paraules de Montilla en relació a la progressió abstencionista del Principat. En afirmar que els catalans i les catalanes no anem a votar perquè vivim bé, Montilla ens va tractar a tots de babaus, per dir un mot suau, ja que encara en diria  de més forts. Paraules que no ha tingut mena de trascendència, més enllà d'algun comentari del moment, però si les analitzeu bé són per demanar-ne la dimissió.

[@more@]

Però la cosa no acaba aquí: el vicepresident del govern regionalista del Principat, Carod Rovira aprofita una entrevista per a l'AVUI per dir-nos racistes, amb l'afirmació que la ciutadania no ha entès que la Generalitat estigui a les mans d'una persona nascuda fora del país. D'aquesta manera surt del pas pel que fa a la davallada electoral del seu partit i intenta justificar allò que és injustificable i amorrar-se així, a la cadira  amb el pacte de govern Principat. El problema no es haver nascut fora o dins del Principat per a ser president, sinó que el problema de fons és si Montilla, s'identifica o no amb el país que governa.

Per a mi l'afirmació d'en Carod és molt perillosa i més quan del seu partit han sortit veus d'il·legalitzar un partit com Plataforma per Catalunya.

Ara bé, tant les unes com les altres declaracions, les de Montilla i Carod, són per demanar a tot vent que deixin els càrrecs que ocupen, ja que no són dignes de representar en tasques de govern els catalans i catalanes de Principat.

 
Si no ho fan per la seva pròpia voluntat, hauríem de promoure una campanya en aquesta direcció per dignitat nacional. No podem permetre que aquestes  dues persones estiguin on estant sense haver entès el missatge que s'ha donat no anant a votar o no haver votat una determina sigla per haver-se perdut en la immesa mar blava, és a dir, per no haver endegat un procés d'alliberament nacional des de les regidories o des del mateix parlament.

No estic gens sorprès que els mitjans no encapçalin un campanya demanant la dimissió, però sí que no s'hagin aixecat veus des de diversos sectors de l'anomenada intel·lectualitat d'aques país per proclamar l'escassa poca ètica moral dels responsables polítics que ens toca patir.

Tot i així, penso que no hem de deixar passar més el temps, perquè les seves declaracions se les endugui el temps com si aquíi no hagués passat: No ens podem permetre que això arribi a passar, ja que si ho fem, estem abonant el desencís de la ciutadania per tot allò que és públic i deixant el país a les mans d'uns ineptes i uns mediocres que es poden portar a l'abisme i a la regionalització, per esdevenir una part d'un tot amb el que no ens identifiquem ni de bon tros.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Aquí no passa res, no es mou ningú… Montilla i Carod, dimissió!!

  1. Compeltament d’acord. Es tracta de declaracions lamentables, totes dues. En qualsevol país normal algú se n’haura queixat, però aquí…
    El què va dir el Carod és absolutament increïble i una ofensa terrible… contra els propis votants d’Esquerra. És inaudit.
    Salut

  2. Very interesting website, good job!

Els comentaris estan tancats.