Aquest text estatutari ens hipoteca com a poble

Aquest matí el Bargalló li deia a la Rita que el text estatutari respon a la correlació de forces generades pel resultat electoral del 16-N. En canvi, el PSC diu que amb aquest text Catalunya ha trobat l’encaix definitiu dins de l’estat.

Bargalló i els teus companys d’ERC sou uns babaus o ens esteu prenent el pèl, i considereu que som rucs?

[@more@]

Penseu que sou els únics que aneu predicant que no és un estatut que respongui a la ideologia d’un partit en concret, per això us estant col·locant gols a dojo. Ja que els altres van dient que és el millor estatut que podem tenir, fruit del consens per acabar amb el greuge comparatiu de Catalunya dins de l’Estat. Per tant, pel PSC és la culminació del seu projecte. Pel PSC és el seu estatut. I amb aquest text tancaran files a qualsevol aspiració hegemònica del Principat de Catalunya.

Mentre els altres fan ideologia partidista, vosaltres us quedeu de braços creuats, com a babaus? És aquesta la vostra aposta estratègica?

ERC haurà donat ales a l’enemic, i ens hipotecatarà el futur com a poble. Ens queixaven de CiU, però els republicans ens han venut per un simple cotxe oficial.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.