Avançar-se als esdeveniments per canviar el guió

Una de les moltes errades de l’Esquerra Independentista és la d’anar sempre a remolc dels esdeveniments. Mirem de canviar aquesta inèrcia en la conjuntura actual. Per això comentava ahir que no em de badar i que no hem de perdre el temps en històries que ja estaven escrites al guió.

L’Esquerra Independentista ha de canviar el guió mentre ERC es prepara a jugar el paper de víctimista: “mira que dolent són els Madrid, que ens retallen l’Estatut. No ens podem refiar dels socialistes espanyols que ens havien assegurat que no retallarien un text aprovat pel Parlament”.

[@more@]

Hem de fer un guió per marcar la nostra línia política i poder generar nosaltres el debat. Hem de fer veure, que tot i la desmobilització del poble català, encara ens queda poder de resistència per girar pàgina a la nefasta actuació d’aquells que es creien que tenien la clau per fer i desfer.

Més que mobilitacions generalitzades, el que ens cal és la de fer pedagogia al país. Definir la nostra nació, articular-nos com una sola organització. En definitiva reconquerir de nou el nostre espai polític.

Països Catalans. Independència

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.