No perdem més el temps, si us plau !

Les reaccions de la meseta estaven escrites, i em sap greu que persones de categoria universitària, pel que fa al dret constitucional afirmin que amb aquest projecte d’estatut cada cop estem més a prop de la Independència.

No siguem ximplets, si us plau… Per molts passos que es puguin donar a Madrid, la gran majoria del poble català, i molt especialment de la Catalunya estricta no estan per la feina. I això ho sap molt bé el Sr.Montilla, que sembla actualment la persona més lúcida.

[@more@]

No penseu que aquest discurs sigui pepero o que m’identifiqui plenament amb l’home de marbre. I no ho heu de pensar, ja que no us deixeu portar pels sentiments.

En tot cas, el que cal és reflexionar amb serenor i fer-nos preguntes. Per exemple, l’Avui del dia 10 d’octubre podíem llegir que estudiants d’Econòmiques desconeixien que era el concert econòmic. Podria ser aquest un cas molt aïllat, però si una visita per Santa Coloma de Gramenet (on era alcaldessa la Manuela de Madre) i fen una visita per Cornellà (on era l’Alcalde el José Montilla) ens adonarem que el personal passa molt de la història. I això ho sap el Sr.Montilla.

Sota aquestes coordenades, us imagineu que el projecte d’estatut un cop retallat a Madrid només sigui refrendat per una minoria a la Catalunya estricta. I això podria ser possible. Penseu que l’estatut un cop retallat només li donarà suport el PSC.

I això ho sap el Sr. Montilla, per això va dir que si al projecte i va afavorir l’aprovació en el Parlament. Aquesta és la veritable aposta estratègica dels socialistes i no la d’ERC. Així els socialistes quedaren bé amb els de la meseta i la minoria castellano parlant de l’àrea metropolitana.

Per tant estem perdent el temps, fent cas de les reaccions meseteres.

Mentre fan i desfant, el que hem fer és organitzar-nos, que per molt independentistes que facin aquestes reaccions encara no serem els suficients per refer el país.

Per cert, s’està abonant el camí perquè el Sr. Montilla sigui el proper president de la Generalitat de Dalt. Sobre terra cremada, qualsevol cosa

Països Catalans i Independència !

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.