Propostes obertes a curt termini

Per evitar susceptibilitats i males històries: En cap moment he dit que l’EI no faci res, tot al contrari. I ho he repetit, ens els meus escrits, en el sentit que tot el que manifestava, ho deia, sense menysprear en cap moment la tasca de la militància, per a mi molt lloable.

Des coses, es fan moltíssimes, moltes més que durant la dècada dels anys 80 i reconec que hi ha companys/es de lluita que es deixen la pell en un gran nombre d’esdeveniments reivindicatius.[@more@]

Però tenim tres problemàtiques que no acabem de superar, una és la d’anar tots a una, penseu que si estirem tots/es l’arbre caurà. L’altra, de difondre la informació, tot i que reconec el boicot informatiu, i la tercera, que ens agradi o no, molta de la tasca que realitzem la monopolitza ERC, pel sol fet que de cara als mitjans és l’únic referent que volen tenir.

Aquesta tercera no em molesta gaire, ja que és en benefici del país, però fa ràbia, que després de deixar-se la pell, les medalles se les porti un altre.

Dit això, i com no vull amagar-me sota la pantalla de l’ordinador, faig una crida a tots/es aquells de l’Esquerra Independentista que vulguin treballar en un nou portal estil Llibertat.com. Necessitem diners, periodistes i informàtics. No cal que siguem grans masses. Si som un equip de 5 a 8 persones, ja faríem. De diners, amb pocs, també faríem.

Una altra cosa que també us proposo és d’aglutinar esforços a la ciutat de Barcelona, sense ànims de centralisme, ja que hauria d’ésser la caixa de ressonància de l’independentisme. Us animo a muntar una CUPs a la capital o alguna cosa que aglutini l’Esquerra Independentista a la ciutat barcelonina. Per evitar susceptibilitats, sense cap idea electoralista d’entrada. Primer aglutinem esforços i ja veurem.

No cal córrer, a poc a poc i bona feina.

Ja sabeu on trobar-me

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Propostes obertes a curt termini

  1. Nelo diu:

    Salut,

    Pel que fa al paràgraf que has posat en negreta, pots comptar amb mi.

    Aprofito l’avinentesa, si m’ho permets, per a felicitar-te, ja que penso que fixes referències importants i sòlides per a prou gent, d’entre la qual m’hi compto. I aquesta és una tasca que cal que continuïs fent, en la mesura de la teva disponibilitat.

    A reveure.

Els comentaris estan tancats.