Estadístiques dels Països Catalans a l’Avui

Aquest matí quan he llegit l’AVUI m’ha fet molta il·lusió veure que parlava de la meva nació, tot i que la informació no era d’aquelles per posar-se content.

Em refereixo a que l’Avui havia trencat les fronteres interiors per donar estadístiques del conjunt de la nació. A la pàgina 17, es recullen dades sobre les diferències salarials entre homes i dones de la comunitat europeu, on remarquen les dades relacionades amb els Països Catalans que serveixen per fer diverses interpretacions i comparacions.

Felicitem a l’Avui d’encetar aquesta mena d’informacions de caire estadístic sota la visió de Països Catalans, ja que és una manera de narrar la nació per identificar els seus marcs de referència i és una manera de desenvolupar l’espai comunicacional català.

Des del Centre de Documentació i Recerca Pau Vila ho anem fent poc a poc, però la nostra difusió no es tan important com la d’un mitjà de comunicació, com ara l’AVUI.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.