L’anomenada “esquerra” no sap encaixar les crítiques

Temps era temps que la Sra. Mayol, la Rahola i tant altres que anaven de “progres” es manifestaven i tallaven carreteres. Ara com aquests personatges estan situats a l’èlit del poder no fan més que desqualificar a tots aquells que protesten i a més ho fan amb acusacions tant fora de lloc com les que s’està donant peixet a la dreta.

En aquest sistema de partits, que no és del tot democràtic, les persones tenen dret a la protesta i a mobilitzar-se. No pregonava això l’anomenada esquerra?

La veritable democràcia no és només dipositar el vot cada 4 anys, sinó aquella que s’exerceix les 24 hores al dia.

[@more@]

El problema és que aquests partits han generat uns procedimemts per canalitzar les protestes massa burocratizats i que tenen un cost econòmic que la gent de carrer no pot assumir. I quan s’arriba al final de tot, la resolució en la majoria del casos és massa tard.

Per tant, només resta la protesta i la mobilització per la reivindicació. És una manera d’arribar a establir un diàleg entre les parts enfrontades, si aquestes en un primer moment es tanquen de banda.

Per tant, quan escolto a la Pilar Rahola i a tota l’anomenada “beautiful people” del poder, els contestaria amb les paraules fan servir continuament els d’ERC: “Què s’hi posin fulles”, malgrat després es penedeixen.

I als ciutadans i ciutadanes que pateixen directament les protestes que les agafin amb resignació, ja que algun dia, possiblement, siguin ells els que hauran de protestar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.