Mans netes?

M’estic adonant que s’està configurant en l’horitzó una espècie de “punt final”, pel que fa a tot allò relatiu al famós 3%. I això no és pot admetre, després d’haver-se carregat el país: construccions a dojo, plans urbanístics faraònics, especulació del sol… amb la repercussió que això ha tingut amb les pujades arbitràries dels habitatges.

No podem permetre que els joves del nostre país no puguin accedir a un habitatge digne i econòmic mentre partits i sindicats que es diuen d’esquerra han esdevingut veritables empreses per un finançament podríem dir presumptament irregular sota l’ombra del 3% o més.

[@more@]

Sé que el temps han canviat, però era d’admirar que per exemple el Daniel Cardona quan era alcalde de Sant Just Desvern no cobrava ni un cèntim per la seva dedicació. Acabava de regar l’hort i s’anava a l’Ajuntament. En canvi, ara, el sou de l’alcalde, dels regidors de govern i dels que no estan al govern representa una part important del pressupost municipal, i a tot això cal afegir-ne la presumpte ombra del 3%.

Els temps han canviat però una cosa es servir al país i l’altra vendre’l per interessos.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.