PSC i ERC defensen sols l’edificació de la Vall

S’ha ajornat l’aprovació de la modificació provisional del Pla General Metropolità a la Vall de Sant Just per manca d’acord polític entre els mateixos membres del govern,(com ja era el cas de l’aprovació inicial) però aquest cop també amb el desacord de la oposició. Al no tenir vots suficients per garantir la majoria absoluta, PSC i ERC es queden sols i de moment no s’aprovarà l’edificació de la vall.

La proposta es va haver de retirar de l’ordre del dia del ple municipal d’otubre i segurament es tornarà a plantejar abans de Nadal. Per això, l’alcalde socialista prefereix que no parlin els representants polítics en aquest cas, ja que miraran de trobar el consens necessari per l’aprovació. Tota la informació la podreu trobar a la web de la Plataforma Cívica en defensa de la Vall de Sant Just Desvern

[@more@]

És ben curiós que els regidors d’ERC, persones que han estat molt lligades a moviment escolta no traslladin aquella educació ecologista que van rebre a l’Agrupament al si del govern municipal.

D’altra banda estaria bé que ERC i el PSC diguessin la veritat al veïnat, ja que en el butlletí municipal del mes de juny es deia que la Vall estava salvada i això com podem constatar no s’ajusta a la realitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.