El Periódico de Catalunya (llegiu el diari del PSOE)

Hem de començar a dir les coses pel seu nom i sense amagar-nos de res, per què és trist molt trist que entre el món mediàtic català s’estigui exaltant la figura d’uns periodistes que treballen al Periòdico per haver donat la notícia en primícia que en Maragall no es presenta a les eleccions.

Amb aquesta exaltació, el món mediàtic català està prenent el pel a tota la població. S’ha de dir prou a tota aquesta mena de corporativisme que no fa més que embolica la troca i fer-nos combregar en el que ells volen.

Els periodistes d’El Periòdico si volen realment donar prestigi a la nostra feina, el què haurien de fer és d’investigar per què la població de Santa Coloma de Gramenet i de Sant Adrià no va anar a votar diumenge? S’haurien de preguntar també pel 3%.

Crec que els catalans i les catalanes no som tan ingenus per tenir un mitjans de comunicació com els que tenim, per això hem de començar a fer rodar caps i reconvertir la feina del periodista en una tasca professional de prestigi que ara no té.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.