ERC no està per la tasca, adéu no m’interesses

He vist un Carod Rovira amb un posat xulesc, com si durant aquests darrers anys no hagués passat res. Encara es pensa que és un líder que ens portarà a la Independència, però en el fons el què vol és esdevenir líder d’una suposada refundació del PSC. A mi això no m’interessa.

El meu objectiu no és perpetuar un sistema de partits a la Comunitat Autònoma Catalana que vagi amb la llagrimeta demanant engrunes a Madrid. No he lluitat per això ni penso continuar lluitant en la línia que vol en Carod, prefereixo la marginalitat que entrar a formar part de maquinàries electorals que només fan que consolidar l’estat autonòmic.

Però tampoc vull ser marginal tot el que em resta de vida, per això cada dia que passa m’aixeco amb la idea que l’Esquerra Independentista deixarà de ser marginal i confio molt en les noves generacions, per això continuo militant.

No tinc les aspiracions d’en Carod per arribar a la Presidència d’una Generalitat autonòmica, per això dic adéu a ERC, no m’interesses.

Només tinc una aspiració política, col·laborar en trencar la marginalitat de l’EI i que esdevingui un referent polític en el procès d’alliberament nacional que sembla ser, per fi, que tot just començarà a iniciar-se.

Ho dic amb aquest caire triomfalista, perquè el comunicat de la campanya de la PDD m’ha donat una certa satisfacció, així com el comentari de l’altra dia d’en Sellarès, en el sentit d’abandonar clarament la via autonòmica, Ara només cal, enfirlar l’agulla.

És per això que no entenc que en Carod torni amb aquest aires de voler aspirar a una nova re-edició del tripartit i en definitiva a escalfar cadires.

No vull perdre el temps ni amb tu, ni amb la militància que us voti, ni en allò que sigui reforçar l’autonomia. Com diu Salvador Sostre “El món és una passada per molt que els sociates ens l’hagin volgut espatllar". Només afegeria, ni sociates ni independentistes de salonet.

Àdeu ERC.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.