Cap a Madrid, a veure si es fonen els ploms

A mi ja m’està bé que en Clos marxi cap a Madrid de ministre, possiblement es poden fer moltes lectures polítiques sobre aquesta decisió del socialisme espanyol. Que si és una manera de carregar-se la part catalanista del PSC i deixar el camí lliure al sector espanyolista o que és una manera de desfer-se’n subtilment, ja que veuen perduda l’alcaldia de la ciutat, i que ha partir d’ara es dedicaran a promocionar un nou personatge per guanyar les municipals. No ho sé, per què el PSOE domina perfectament el PSC i ja no té cap obstacle per aterrar a Catalunya i d’altra banda, hi ha moltes altres fórmules per marginar-lo de la reelecció.

Tothom farà la seva lectura i segurament que cada una d’elles tindrà una bona argumentació. La idea que em faig és molt simple i amb connotacions molt més polítiques. I és que el socialisme espanyol no té quadres polítics per afrontar el que queda de legislatura. En Clos no és que sigui precisament la persona més idònia, però és el que tenen més a mà amb cert prestigi davant dels espanyols per haver estat alcalde de Barcelona. I com a Espanya no tenen constància que ha estat un alcalde inepte, ja els hi va bé. I a mi perfecte. Perquè com a ministre d’Energia, els hi donarà més mals de caps que beneficis electorals.

[@more@]

Tot plegat, per a mi, representa la decadència total de la política espanyola i la política catalana de retruc, en el sentit que no hi ha una renovació o com miním no es veu. El PSC també va haver d’anar a buscar a regidors i alcaldes per suplir les conselleries que va deixar Esquerra. Tot aquest desgavell polític ja m’està bé. El problema és que encara no hagi una força política de caire independentista que pugui aglutinar el descontent i el malestar que ha generat en Joan Clos a la ciutat de Barcelona. Tot i així, els catalans i les catalanes no oblidarem mai el fracàs del Fòrum de les Cultures ni el Carmel ni tantes altres malifetes del Sr. Clos.

Que se’n vagi a Madrid a veure si es fonen els ploms.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cap a Madrid, a veure si es fonen els ploms

  1. KsK diu:

    Directe i tranquil!!! Bon comentari!

Els comentaris estan tancats.